OM MUSIKALSKOLEN

Sanna musikalskole ble startet i 2006 av Karoline Sanna.

Musikalskolen vil, etter hvert, tilby kurs i musikk, dans og drama for forskjellige aldersgrupper, men har foreløpig ingen kurs, fordi Karoline fortsatt studerer.

Karoline Sanna fullførte danselinjen ved Thor Heyerdahl Videregående Skole i 2003, før hun jobbet et år som danselærer ved Torill Heftes danseskole i Sandefjord. Karoline har en bachelorgrad i musikk og teater som inneholder 90 studiepoeng i musikk og 90 studiepoeng i drama og dramaturgi. Våren 2008 bygget hun på utdannelsen med 30 studiepoeng i fortellerkunst ved Høgskolen i Oslo.

Karoline har danset aktivt freestyle disco/jazz for Torill Hefte i mange år og har også vært elev ved ballettskolen i Sandefjord. I 2006 tok hun trener 2 eksamen i freestyle disco/jazz ved Norges danseforbund og er medlem av instruktørforeningen i Norges danseforbund.

I tillegg til å være danselærer har hun jobbet som koreograf for ulike lokale foreninger. Blant annet har hun koreografert for Breidablikk teaterverksted, i forestillingene Fame i 2000 og Flachdance i 2003. I 2004 og 2005 regisserte hun forestillingene Fame og West Side Story i samme forening.

I 1996 var Karoline for første gang med i en av Sandefjord teaterforenings oppsetninger, Klaras magiske kikkert. Etter dette ble hun aktiv medlem i barnegruppen og senere ungdomsgruppen og deltok på diverse oppsetninger. Blant annet hadde hun rollen som Klatremus i 2000. I januar 2005 ble hun selv leder for aspirantgruppen og barnegruppen.

Sommeren 2005 ble Karoline, etter en audition på Chat Noir, plukket ut blant 3700 søkere til å være med i innspillingen av "Jakten på en cæsarstjerne" der seks gutter og seks jenter fikk bo i Oslo i to uker og prøvespille på innspillingssettet til Hotel Cæsar. Auditionene og alle situasjonene rundt de tolv deltakerne ble filmet og tv serien ble vist på TV 2 i januar 2006. Karoline kom på 3 plass av jentene som prøvespilte om rollen som Liv Liland og fikk i løpet av sin tid på Hotel Cæsar, spille med blant annet: Toralv Maurstad, Kari Simonsen, Elin Sogn, Ingrid Nordby, Anette Hoff og Tom Sterri.